NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Activiteiten

WM3 Pro Cycling Experience op 21 oktober

Saturday, October 7, 2017

Het is inmiddels traditie bij de Nederlandse wielerploeg van Marianne Vos: een gezellige, sportieve dag om het jaar af te sluiten voor zowel rensters, staf, sponsoren én fans. Met een nieuwe hoofdsponsor heeft de dag een nieuwe naam gekregen: de WM3 Pro Cycling Experience.

 

Op zaterdag 21 oktober vindt tijdens de Euro Cycling XP de WM3 Pro Cycling Experience plaats. Deze wielerbeurs in Mecc Maastricht vormt het decor voor de jaarlijkse afsluiting van Marianne Vos’ wielerploeg. Samen met sponsoren en fans rijden de rensters van het wielerteam een route (70 of 90 kilometer) en voor het echte profgevoel rijden volgwagens van het team achter je aan. Lekke band? De staf van WM3 Pro Cycling helpt je in dat geval snel weer op weg.

 

Maar naast het fietsen is er ook voldoende gelegenheid om tijdens de lunch of de pastamaaltijd later op de dag met de rensters en staf van het team te praten. En je kunt een kijkje nemen in de teambus!

 

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, omdat de WM3 Pro Cycling Experience een ‘exclusief karakter’ heeft. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in als je verzekerd wilt zijn van een plekje. De uiterste inschrijfdatum is sowieso vrijdag 13 oktober.

 

Meer informatie

De kosten voor de WM3 Pro Cycling Experience zijn 44,50 euro. Daarvoor krijg je een toegang tot de gehele Euro Cycling XP, koffie of thee met iets lekkers bij ontvangst, lunch op een bijzonder wielerlocatie in België, een pastaparty op het teamplein, gemaakt door een professionele topsportkok – en professionele foto’s van de fietsrit. Je kunt je aanmelden via de website van EuroCycling XP.

 

Foto: WM3 Pro Cycling<< Terug naar nieuwsberichten  
 

NOOIT ALLEEN FIETSEN

Wil jij één van deze mooie damestochten rijden, maar heb je geen fietsmaatje die mee kan? Meld je dan op de Fietsvrouwen-evenementenpagina op Facebook en vraag wie er ook alleen komt. Vorm samen een groepje om de tocht mee te fietsen. Gezellig en je hebt er zo weer fietsmaatjes bij!

 

Fietsclubs voor dames

Veel fietsverenigingen hebben leuke activiteiten voor dames, zoals clinics, tochten, sleutelavonden, etc.
Zoek jij een vereniging bij jou in de buurt met een aanbod voor dames? Kijk dan hier.inloggen beheerders