NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Fietsmaatje
Wat is FIetsmaatje

Zoek je iemand om samen mee te fietsen? Plaats dan hier een oproep of reageer op een oproep.

 

Om een oproep te plaatsen of de inhoud van een oproep met contactgegevens te zien, moet je ingelogd zijn.
Ben je NTFU-lid, dan kun je met jouw NTFU lidnummer en wachtwoord direct inloggen.

 

Reageren is op eigen verantwoordelijkheid. Oproepen blijven 6 maanden staan. Heb je na 6 maanden nog geen maatje gevonden en wil je jouw oproep verlengen, maak dan een nieuwe oproep aan.

 

De NTFU behoudt zich het recht voor om ongewenste of ongepaste oproepen direct van de website te verwijderen.

 
Zoek fietsmaatje
Straal: km rondom postcode
Zoekterm:


Om de contactgegevens van een oproep te zien moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Maak hem direct aan.
 
Oproep plaatsen
Sorry, om een oproep te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Maak hem direct aan.
 
Oproepjes
Bekijk resultaten op landkaart Bekijk resultaten op landkaart
Naam: Bet*****
Geplaatst:   Wednesday 23 August
Oproep:   Zijn er misschien nog meer dames uit Veenendaal of omgeving van ongeveer de leeftijd 35-45 jaar die het leuk zouden vinden een MTB groepje te starten? Zodat we samen met een regelmaat een mooie route kunnen fietsen en onze MTB vaardigheden verder kunnen ontwikkelen? Ik hoop het, en hoor graag!
Naam: Amy*****
Geplaatst:   Monday 14 August
Oproep:   Ik zoek een fietsmaatje voor de racefiets die ik sinds april heb. Ben geen wedstrijdfietser
Zelf ben ik 22 jaar oud en woon in Eerde (veghel)
Naam: Lau*****
Geplaatst:   Wednesday 2 August
Oproep:   Ik ben Laura, 22 jaar. Na 16 jaar gehockeyd te hebben, is het tijd voor een andere sport. Ik heb een mooie fiets aangeschaft en een paar ritten gemaakt, maar alleen is maar alleen. Ik ben dus op zoek naar iemand die het leuk vind om tijd door te brengen met haar racefiets. Wie weet ben jij degene die in de omgeving van Houten woont en zin heeft om in de avonduren en/of evt overdag samen tochten te maken. Laat het mij weten!
Naam: Ine*****
Geplaatst:   Sunday 16 July
Oproep:   ik zoek een fietsmaatje. Ik woon in Eindhoven.Heb tijd en kan aardig fietsen. Geen mountainbike, wel eenrace fiets. Leeftijd 55+ Hoor graag van je. groet Ineke Post
Naam: K K*****
Geplaatst:   Wednesday 12 July
Oproep:   Hallo Dames,
Ik zoek een MTB maatje om doordeweeks een route mee te fietsen. Wie heeft er zin?
Mail me dan zodat we een keer kunnen afspreken.

Groeten Karin
Naam: BRC*****
Geplaatst:   Tuesday 11 July
Oproep:   Ik zou braag een maatje zoeken die met mij naar Rome wil gaan fietsen. Ik fiets graag op de racefiets. Maar als ik naar Rome fiets waarschijnlijk een iets zwaardere fiets. Ik wil eind augsutus gaan en er 3-4 weken voor uittrekken. Het is ook leuk om natuurlijk eerst eens te fietsenIk ben van plan om in chambre d,Hotes of kloosters te slapen. Ben al een paar jaar geleden met mijn partner van Eindhoven naar de Provence gefietst, wat erg fijn was. Helaas gaat hij nu niet mee, vindt het te zwaar. gr
Naam: KMS*****
Geplaatst:   Tuesday 20 June
Oproep:   Hallo, ik ben een dame van 27 en ben een beginnende mountainbiker. Ik heb vorig weekend een clinic gedaan en ben verkocht! Ik zou graag op de zondagochtend willen mountainbiken in de buurt van Amerongen, Leersum etc. Dit is natuurlijk leuker met een maatje! Mocht je geïnteresseerd zijn om samen met iemand te fietsen reageer dan op mijn bericht.
Naam: Sus*****
Geplaatst:   Saturday 17 June
Oproep:   Ik zoek een fietsmaatje om niet competitief met de racefiets een lekker stukje te trappen. Max 80-100 km. Ben redelijk flexibel qua locatie. Ik woon in Zuid-Limburg.
Oh ja, minst belangrijke: ik ben 53 jaar(voel me echter 18)
Naam: W B*****
Geplaatst:   Saturday 3 June
Oproep:   Hey! In de toch wel door mannen overheersende fietswereld ben ik opzoek naar vrouwelijk mountainbike gezelschap.
Sporten doe ik erg graag en ik train dit jaar om in september mee te doen (als weekend Hero ) met duchenne heroes.
Ben je tussen de 25-45 jaar, woon je in omgeving Boxmeer/Venray/Nijmegen en lijkt het jou ook wat om samen mtb routes is de omgeving te rijden of samen een tourtocht te maken dan hoop ik snel van je te horen. Groetjes Wendy (35 jaar)
Naam: Jos*****
Geplaatst:   Monday 29 May
Oproep:   Mijn naam is Josephine, ben 51 jaar en woon in Roosendaal. Fiets op een e-bike en ben op zoek een fietsmaatje. Hou van ontspannen fietsen, genieten van de omgeving en natuur. Natuurlijk een gezellige babbel en een terrasje pikken hoort er ook bij. Tochten tussen de 20 en 50 km vind ik prima. Ben een echte mooi-weer-fietser. In het weekend heb tijd werk namelijk 4 dagen per week.
Groetjes Josephine
Naam: Lid*****
Geplaatst:   Sunday 14 May
Oproep:   Ik ben net lid geworden omdat ik wat vaker met een groep of een fietsmaatje wil fietsen. Ik heb een tourfiets en vind het heerlijk om af en toe een tochtje te maken van 40 tot 65 km. te maken . Ik woon zelf in Houten, ben 48 jaar. Ik kan veelal op de woensdag en vrijdag en ook wel eens in het weekend. Ik kijk uit naar reacties.
Naam: kat*****
Geplaatst:   Sunday 7 May
Oproep:   Beste Dames,
Onlangs heb ik een racefiets gekocht en heb er al enige kilometers op gereden. Nu zoek ik een maatje of groep waar ik me bij kan aansluiten. Alleen is maar alleen.
Ik ben 53, fit en werkzaam als leerkracht. Woon in Voorburg. Dus zoek jij/jullie ook iemand, dan hou ik mij graag aanbevolen.
Naam: I H*****
Geplaatst:   Saturday 6 May
Oproep:   Mtb-fietsmaatjes gezocht in Groningen / kop van Drenthe. Ik woon sinds een jaar weer in Groningen-stad, en ben op zoek naar dames die het leuk vinden om in het weekend de noordelijke mtb-routes te verkennen of samen toertochten te rijden. Ik ben 44 jaar, fiets in relaxed tempo en hou van pannenkoeken achteraf;-). Ben begonnen met een app-groepje, met een harde kern van 2 dames nu, zou leuk zijn als we die groep wat groter kunnen maken. Wie gaat er mee?
Naam: Tre*****
Geplaatst:   Thursday 4 May
Oproep:   Mijn naam is Trees, ben 62 jaar, woon in Breda Oost en zoek een (gewone) fietsmaatje.
Ik hou van lekker ontspannen fietsen, een gezellige babbel en tegelijkertijd genieten van de omgeving en de natuur. Tochten van tussen de 20 en 50 km. vind ik prima. Ik fiets op een gewone toerfiets en ben wel een beetje een mooi-weer-fietser.
Ik werk 3 dagen per week. Ik heb zowel in het weekend als op doordeweekse dagen tijd om te fietsen (’s morgens, 's middags of ‘n hele dag).
Groetjes, Trees
Naam: Ell*****
Geplaatst:   Wednesday 26 April
Oproep:   Hoi, Ik wil een groepje oprichten om op zondagochtenden vanaf 10.00 uur te gaan fietsen.
Mountainbiken maar kan ook afwisselend met toerfietsen zijn.
Ben je ca. tussen 45 en 55 jaar;
Heb je n basisconditie;
Woon je in Oost Brabant;
omgeving Uden - Den Bosch - Oss - Nijmegen (routes met name natuurgebied de Maashorst);
Wil je je conditie verbeteren en wat gezelligheid / vriendschap rondom het fietsen? Kom meedoen en meld je aan via n mailtje, whapp of sms. Hoop van je te horen!
Naam: Mar*****
Geplaatst:   Saturday 22 April
Oproep:   Wie heeft er zin om met mij recreatief op de fiets te genieten van de mooie natuur in Oost Brabant?
Naam: N.M*****
Geplaatst:   Thursday 20 April
Oproep:   Hoi!

Mijn naam is Nienke van der Meulen, ik ben 23 jaar. Sinds kort ben ik in het bezit van een racefiets. Alleen fietsen is leuk, maar met een fietsmaatje lijkt het mij nog leuker. Ik ben geen wedstrijd fietser, meer een recreatief fietser. Ik ben opzoek naar een fietsmaatje tussen de 20 en 30 jaar. Ik ben heel benieuwd!

Groeten, Nienke
Naam: DS *****
Geplaatst:   Tuesday 18 April
Oproep:   Hoi!

Ik woon sinds een jaartje weer in Raalte en heb het fietsen ontdekt. Ik ben zelf 28 en ben op zoek naar een "leeftijdsgenoot" of een fietsgroepje om samen mee te fietsen. Ik heb tot nu toe met name gemountainbiked met mijn vriend, maar ben op dit moment op zoek naar een geschikte racefiets om vervolgens ook te gaan wielrennen.

Ik hoor graag of je samen met mij de routes in onze omgeving wil gaan verkennen!

inloggen beheerders