NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Nieuws

L’Alpe d’Arnhem 2: yoga & wielrennen

Thursday, August 10, 2017

Na een geslaagde eerste ride vorige maand, volgt op zaterdag 26 augustus de tweede editie van L’Alpe d’Arnhem. Dit keer verrassen de dames van LPRD, Susy Cyclewear en SPORTables je met een Yoga Special. Kom jij op 26 augustus ook naar Arnhem?

 

Ladies Ride mét yoga

Ook dit keer hebben Suzan, Karin en Anneloes weer meer dan alleen een rondje fietsen voor je bedacht. Hoewel de Posbank an sich al prachtig is om overheen te fietsen – je fietst weer over andere wegen dan de vorige keer – is er dit keer ook een yogales, gegeven door ex-mountainbikester/wielrenster & (bikram) yoga instructrice Petra Hofs. Verder is er net als de vorige keer een leuke mini fietsmarkt met fietskleding, hebbedingen en meer. Tot is er wederom sportdrank aanwezig voor in je bidon, vliegensvlug eten voor onderweg en hersteldrank en lekker eten en drinken na afloop van de rit.

 

Praktische informatie

De lengte rit van de rit zal tussen de 50 en 60 kilometer liggen. De gemiddelde snelheid is afhankelijk van de groep. Deze tocht is zowel voor de relaxte renners als voor de getrainde benen geschikt (22-25 km/uur). Eventueel kan de groep in twee worden gesplitst voor de echte fanatiekelingen. De middag start aan de Vijverlaan 30 te Arnhem. (Je kunt gratis parkeren in de omgeving van de startlocatie). De kosten voor deze middag zijn 25 euro per persoon, inclusief on-the-go sportvoeding, hersteldrank, borrel, avondmaal, drinken en de ladies special. Er is plaats voor maximaal 50 fietsvrouwen.

 

Programma:

 

12.30 uur:                        Verzamelen Vijverlaan
13.00-14.00 uur:              Yogales
14.15 uur:                        Vertrek tocht (racefiets)
16.30/16.45 uur:              Terugkomst
16.50 uur:                        Herstel smoothie time
17.30 uur:                        Hapje eten
21.00 uur:                        Afronding

 

Aanmelden?

Stuur dan een mailtje naar info@karinlambrechtse.nl. Na aanmelding ontvang je een mailtje met het rekening voor de betaling vooraf. Vermeld in je mail je naam, met hoeveel meiden je komt en wat je eventueel dieetwensen zijn. Bij bar slecht weer wordt het evenement door de organisatie zelf geannuleerd en ontvang je je geld 100% terug. Kosteloos afmelden kan tot 24 uur van tevoren.

 

Niet vergeten:

  • Racefiets, lege bidon, reserve binnenband, etc.
  • Yoga kleding of gemakkelijk zittende sportkleding
  • Als je het hebt: een yogamatje
  • Handdoek

 

Klik hier voor de laatste informatie over dit event.
 << Terug naar nieuwsberichten  


nieuwsbrief


inloggen beheerders