NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Activiteiten
NTFU kalender
01
sep
Boels Ladies Tour Fietsclinic
Weert 45
 
 
29
okt
Ladies Only
Eerbeek 30 / 50
10
feb
Jumbo's Ladies Ride
Heerde 30 / 50
 
Fietsvrouw Bianca fietst 3x Tour for Life
Fietsvrouw Bianca fietst 3x Tour for Life
zondag 13 augustus 2017

Over twee weken is het zover; dan staat fietsvrouw Bianca aan de start van Tour for Life. In acht dagen fietst ze van Italië naar Nederland, waarbij ze o.a. over de Galibier, Croix-de-Fer, en La Redoute. Extra bijzonder is dat ze dat dit jaar alweer voor de derde (!) keer doet. Vandaag vertelt ze haar hele verhaal. Vanaf het moment dat ze voor het eerst van Tour for Life hoorde en nog nul komma nul conditie had tot deze laatste speciale keer, die ze voor haar vader fietst.

Lees meer >>
L’Alpe d’Arnhem 2: yoga & wielrennen
L’Alpe d’Arnhem 2: yoga & wielrennen
donderdag 10 augustus 2017

Na een geslaagde eerste ride vorige maand, volgt op zaterdag 26 augustus de tweede editie van L’Alpe d’Arnhem. Dit keer verrassen de dames van LPRD, Susy Cyclewear en SPORTables je met een Yoga Special. Kom jij op 26 augustus ook naar Arnhem?

Lees meer >>
Professionele fietsclinic voor dames in Weert
Professionele fietsclinic voor dames in Weert
dinsdag 8 augustus 2017

Op vrijdag 1 september is Weert de finishstad voor de koers met de beste wielrensters ter wereld tijdens de Boels Ladies Tour. Eén van de side events op die dag biedt enthousiaste en nieuwsgierige dames de kans om kennis te maken met de fietssport of juist tips te krijgen om verder te komen in de fietssport.

Lees meer >>
Dames funwedstrijd in Amersfoort
Dames funwedstrijd in Amersfoort
maandag 7 augustus 2017

Altijd al een keer eens een echte wedstrijd willen fietsen? Kom dan op zaterdag 19 augustus naar Wielervereniging Eemland in Amersfoort! Of je nu wedstrijdervaring hebt of niet, iedere fietsvrouw kan meedoen. Word een ervaring rijker en wie weet win je ook nog leuke prijzen…

Lees meer >> 

NOOIT ALLEEN FIETSEN

Wil jij één van deze mooie damestochten rijden, maar heb je geen fietsmaatje die mee kan? Meld je dan op de Fietsvrouwen-evenementenpagina op Facebook en vraag wie er ook alleen komt. Vorm samen een groepje om de tocht mee te fietsen. Gezellig en je hebt er zo weer fietsmaatjes bij!

 

Fietsclubs voor dames

Veel fietsverenigingen hebben leuke activiteiten voor dames, zoals clinics, tochten, sleutelavonden, etc.
Zoek jij een vereniging bij jou in de buurt met een aanbod voor dames? Kijk dan hier.inloggen beheerders