NTFU Fietvrouwen
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
 
Activiteiten
NTFU kalender
02
jul
Lange-Haren
Haren 100
 
 
09
jul
Daphny van den Brand Classic
Zeeland, Noord-Brabant 85 / 110
29
okt
Ladies Only
Eerbeek 30 / 50
 
 
10
feb
Jumbo's Ladies Ride
Heerde 30 / 50
Lange Haren 2017
Lange Haren 2017
maandag 19 juni 2017

Op zondag 2 juli kun je in vanuit het Groningse Haren maar liefst vijf unieke fietsroutes fietsen. De leukste route volgens ons is natuurlijk de Lange Haren route. Hierbij fiets je samen met heel veel andere vrouwen door kleine dorpjes en bijzondere landschappen naar het Drentse Exloo, waar je na een appeltaart stop weer via Borger terug fietst naar Haren. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij? 

Lees meer >>
Terug in de tijd met Eroica Limburg
Terug in de tijd met Eroica Limburg
donderdag 15 juni 2017

Trek jouw retro wielershirtje maar uit de kast, want in het weekend van 30 juni-2 juli vindt voor de tweede keer het retro wielerevent Eroica Limburg plaats in Valkenburg aan de Geul. Het is niet alleen wielrennen wat de klokt slaat. Op het finishterrein vindt namelijk een heus muzikaal en culinair festival voor het hele gezin plaats inclusief nostalgische kermis, wielerbeurs, foodtrucks en livemuziek. 

Lees meer >>
Mantel Ladies Night
Mantel Ladies Night
woensdag 14 juni 2017

De Mantel Ladies Night komt er weer aan! Na twee succesvolle voorgaande edities organiseren de superstore in Arnhem ook dit jaar weer speciaal voor de dames die graag op de racefiets of mountainbike fietsen weer een leuke girls night out!

Lees meer >>
Start Velo-city met Dutch Bike Expo
Start Velo-city met Dutch Bike Expo
dinsdag 13 juni 2017

Vandaag start in Arnhem en Nijmegen de internationale conferentie Velo-city. Met 1500 deelnemers is dit de grootste internationale bijeenkomst op het gebied van het stimuleren van het fietsgebruik in steden. Afgelopen vrijdag trapte Arnhem de internationale conferentie Velo-City af met de opening van de Dutch Bike Expo. Van 9 juni t/m 25 juni zie je hier de nieuwste en meest geavanceerde ontwerpen van Nederlandse fietsontwerpers.

Lees meer >> 

NOOIT ALLEEN FIETSEN

Wil jij één van deze mooie damestochten rijden, maar heb je geen fietsmaatje die mee kan? Meld je dan op de Fietsvrouwen-evenementenpagina op Facebook en vraag wie er ook alleen komt. Vorm samen een groepje om de tocht mee te fietsen. Gezellig en je hebt er zo weer fietsmaatjes bij!

 

Fietsclubs voor dames

Veel fietsverenigingen hebben leuke activiteiten voor dames, zoals clinics, tochten, sleutelavonden, etc.
Zoek jij een vereniging bij jou in de buurt met een aanbod voor dames? Kijk dan hier.inloggen beheerders